Første hus på vej i ny udstykning

Seks grunde solgt i Urtehaven og på Urtevej i Thisteds østby, og byggemodningen er i gang

Sennels Entreprenør & Maskinstation er i gang med byggemodningsarbejdet i den del af den nye udstykning, der har fået navnet Urtehaven. Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Sennels Entreprenør & Maskinstation er i gang med byggemodningsarbejdet i den del af den nye udstykning, der har fået navnet Urtehaven. Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

THISTED:Næsten fem år efter, at firmaet Bach & Bojsen erhvervede jorden i området, er en ny udstykning i det østlige Thisted nu ved at tage form.

Seks af i alt 24 byggegrunde er solgt, og i den nordligste del af området, der får navnet Urtehaven, er firmaet Sennels Entreprenør & Maskinstation gået i gang med byggemodningsarbejdet. Byggemodningen skal være færdig i løbet af november, men allerede i løbet af et par uger ventes byggeriet af det første hus i området at gå i gang, fortæller Thomas Bach, der sammen med Henrik Bojsen Jensen står bag udstykningen lige øst for Vestergårdsvej.
Resten af området, Urtevej, byggemodnes først i begyndelsen af 2013.

Det er Home i Thisted, der siden sidst i august har haft grundene til salg. Og efter en lidt træg start er der nu ved at komme gang i salget, konstaterer ejendomsmægler Bent Knudsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef stopper omgående på stor nordjysk virksomhed
Luk