Første navne er på plads

Klumben og Raske Penge samt Klondyke spiller på Bålhøj Festival

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Arkivfoto

Ø. BRØNDERSLEV: De første to navne til årets udgave af Bålhøjfestival i Ø. Brønderslev er nu på plads.

De to københavnske rappere, Klumben og Raske Penge, gæster årets festival, hvor de vil spille deres jamaica-inspirerede dancehall-rap.

- Klumben og Raske Penge er nogle af de hotteste navne på de danske hitlister, og vi er stolte over at kunne præsenterer et så stort navn på vores festival, fortæller Anders Bang Andersen fra festivalens styregruppe.

Mikael K & Klondyke gæster igen festivalen. Bandet gav sidste år en koncert på den lille scene, som blev rigtigt godt modtaget, og de er i år flyttet til den store scene.

- Vores mål med festivalen er at præsentere et så bredt musikudvalg som muligt. Med Klumben og Raske Penge som det første hovednavn, og med Mikael K og Klondyke på store scene er vi allerede godt på vej til at indfri målet, mener Anders Bang Andersen.

Bålhøj Festivalen har hele familien som målgruppe, og det skal afspejle sig både i musikken og festivalens øvrige aktiviteter.

Musikprogrammet ventes færdigt til april. Bålhøj Festival 2013 finder sted lørdag 10. august. Sidste år var der 1700 gæster på festivalen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.