Første navne klar til Alive Festival

Fem år efter starten udvides festivalområdet til det dobbelte

The Raveonettes bliver et hovednavn på årets Alive Festival. Festivalarrangørerne og gruppen har forhandlet i flere år. Promotionsfoto
EMNER 1. marts 2013 08:04

THISTED: Årets Alive Festival i Thisted, der samtidig bliver en fem års fødselsdag, offentliggør nu de første fire navne til festivalen, som løber af stabelen ved Plantagehuset 16.-17. august.

Det er The Raveonettes, Fallulah, Christian Hjelm og MØ, der som de første føjes til årets program. Samtidig annoncerer festivalen en udvidelse af festivalområdet, fortæller formand Mads Dahl, København.

Han tilføjer, at The Raveonettes bliver et af de absolutte hovednavne:

- Festivalen har været i dialog med bandet i flere år, men først i forbindelse med 2013-udgaven har en aftale kunnet falde på plads. The Raveonettes er et af Danmarks største musikalske navne - med en række hæderkronede albummer og stor udenlandsk succes på bagen, siger en stolt Mads Dahl.

Videre oplyser han, at festivalen udvider med et nyt område og en tredje scene. Der er tale om en fordobling af festivalens areal - med et område, der ligger i umiddelbar forlængelse af det allerede eksisterende. Det nye areal er nøje udvalgt, så den intime stemning, der har kendetegnet festivalen, ikke forsvinder eller forvanskes, lover formanden.

Alive Festival offentliggør de næste navne i løbet af marts måned. Der er 100 early bird-billetter ude i salg indtil søndag 10. marts. Derefter stiger prisen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...