Første spadestik på Klosterlunden i Pandrup

Stor interesse for at købe grunde på ny udstykning

Det første spadestik er taget til udstykning af nye grunde på Klostergade i Pandrup. Privatfoto

Det første spadestik er taget til udstykning af nye grunde på Klostergade i Pandrup. Privatfoto

PANDRUP:Bygherre Lars Lindvang havde sat sig godt til rette i den store gravemaskine, da første spadestik blev taget til den nye udstykning på Klostergade i Pandrup. Sammen med Leif Jørgensen fra HC & Engholt Entreprenører og Rådgivende Ingeniør Jens Bundgaard Eriksen blev de første skridt taget til et helt nyt kvarter i Pandrup.

Interessen har været stor for udstykningen:

- Allerede ganske få dage efter, vi havde sat det store salgsskilt op, kom der henvendelser, og i løbet af få dage var de første grunde solgt. Vi venter nu spændt på de næste reaktioner, når interesserede kan danne sig et indtryk af vejens forløb med fortov og p-pladser, siger Lars Lindvang.

Rådgivende Ingeniør Jens Bundgaard Eriksen har været i mange projekter i hele Nordjylland, og han må indrømme, at der ses en meget tydelig vækst i byggeriet, og netop her i Pandrup er der stor efterspørgsel efter attraktive grunde tæt ved skoler og børnehaver.

- Jeg er sikker på, at når først salgsprocessen for alvor sættes i gang, vil de sidste grunde hurtigt blive solgt, siger Jens Bundgaard Eriksen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.