Første spadestik til 18 boliger i Hals

Rådmand Hans Henrik Henriksen tog onsdag det første spadestik til 18 nye familieboliger på Søhesten i Hals.  Foto: Allan Mortensen

Rådmand Hans Henrik Henriksen tog onsdag det første spadestik til 18 nye familieboliger på Søhesten i Hals. Foto: Allan Mortensen

Sundby-Hvorup Boligselskab har igangsat byggeriet af 18 nye familieboliger på Søhesten i Hals. Onsdag tog rådmanden for by- og landskab, Hans Henrik Henriksen (S) det symbolske første spadestik.

- Det er positivt, at der sker noget her på grunden, lød det fra Hans Henrik Henriksen.

- Det var lidt ambivalent, da jeg i sin tid var her første gang og kunne konstatere, at der kun var lygtepæle. Nu opfører vi almennyttige boliger til gavn for byen og for diversiteten, bemærkede rådmanden.

Han hæftede sig også ved, at 75 procent af husene i første omgang er forbeholdt flygtninge.

- Det her byggeri er jo et led i den aftale, vi har indgået om i alt at opføre 451 flygtningeboliger i Aalborg Kommune. Nu må vi så se, hvordan behovet er, når boligerne næste år står klar, fortsatte rådmanden, inden han gav ordet til formanden for Sundby-Hvorup Boligselskab, Hans Bøyen Christensen.

- Hals er en god by, som udvikler sig positivt. Byggeriet henvender sig især til nyetablerede familier og til ældre, som måske ønsker at bo i noget mindre. Personligt kunne jeg godt finde på at bosætte mig sådan et sted, sagde formanden.

Han nævnte ligeledes den overkommelige afstand til skole og idrætsfaciliteter.

Byggeriet fordeler sig med ni 4-rumsboliger og et tilsvarende antal med 3 rum. Alle boliger bliver på 100 kvadratmeter. Det samlede budget andrager 32 mio. kroner, og hele byggeriet forventes klar til indflytning hen over sommeren 2017.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.