Første spadestik til Oplevelsesplads taget

Tirsdag tog formand for Skagen Håndværker- og Industriforening Jens Gram, sammen med Emmely, Martyna, Hardil, Viggo, Beinir og Nicolai fra Børnehuset Trindelvej, første spadestik til Lege- og Oplevelsespladsen på Kappelborg. Foto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

Tirsdag tog formand for Skagen Håndværker- og Industriforening Jens Gram, sammen med Emmely, Martyna, Hardil, Viggo, Beinir og Nicolai fra Børnehuset Trindelvej, første spadestik til Lege- og Oplevelsespladsen på Kappelborg. Foto: Peter Broen Peter Broen

SKAGEN:Tirsdag formiddag i bidende frost mødte børnene fra Børnehuset Trindelvej op til første spadestik til den nye Lege- og oplevelsesplads, som indvies 22. maj i forbindelse med Børne- og Kulturfestivalen.

Der var mødt mange op til markeringen af, at etableringen er sat i gang, og det var formand for Skagen Håndværker- og Industriforening, Jens Gram, som sammen børnene og en stor gravmaskine, gravede i den frosne jord.

- Skagen Håndværker- og Industriforening har flot doneret arbejdet med den første etablering af pladsen, en håndsrækning der repræsenterer en værdi af kr. 450.000, og dermed er en væsentlig faktor til at vi er ved at nå målet for den totale finansiering af hele projektet, siger næstformand i ”Udvikling af Skagen levende byrum”, Flemming Stig.

Næsten helt i land

I hele projektet med den ny Lege- og Oplevelsesplads indgår en udvidelse af den i forvejen etablerede og meget populære skaterbane og etablering af en parkourbane i hjertet af byen ved Kulturhus Kappelborg.

Der mangler cirka 250.000 kroner for at hele projektet kan realiseres, men arbejdsgruppen bag pladsen, er blevet enige om, at arbejdet sættes i gang nu og hele gruppen går i næste uge i gang med at skaffe de sidste midler, og om det bliver hele projektet eller en stor del af det, der bliver indviet den 22. maj, afhænger af, hvor meget det lykkes arbejdsgruppen at samle ind.

- Der har været meget stor opbakning lokalt af privatpersoner, firmaer samt fonde, og ikke mindst det meget store beløb fra Fossil/Skagen Designs, gør at arbejdsgruppen er sikker på at vi når i land, siger Flemming Stig.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.