Første spadestik til udvidelse af Bostedet Brovst

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kristoffer Hjort Storm tog første spadestik til udvielse og renovering af bostedet.

Fredag 2. december tog Kristoffer Hjort Storm første spadestik til udvidelse og renovering af det socialpsykiatriske opholdssted - Bostedet Brovst.

Bostedet Brovst blev oprettet i nye bygninger i 2004, men nu er der behov for at udvide med 12 nye boliger med tilhørende fællesarealer, aktivitetslokaler og udearealer. Der bliver både mindre boliger til borgere, som har brug for et kortere ophold, og større boliger, som er velegnede til længerevarende ophold. Samtidig bliver det eksisterende bosted renoveret, så der bliver mere plads til personalefaciliteter og aktivitetslokaler.

Bostedet Brovst hører under Region Nordjylland, og Kristoffer Hjort Storm var som formand for Udvalg for det Specialiserede socialområde med til at tage det første spadestik til udvidelsen. - I Region Nordjylland mener vi, at alle fortjener at få den støtte og indsats, der gør, at man kan få så godt et liv som muligt, et liv hvor man bliver i stand til at klare mest muligt selv, sagde Kristoffer Hjort Storm i sin tale til de fremmødte, der både talte lokalpolitikere, personale og beboere.

Til nyt offentligt byggeri afsættes penge til udsmykning i form af kunst, - De penge vil vi gerne konvertere til en multibane, og vi har også søgt fondsmidler til udendørs fitnessredskaber, sagde forstander Lene Jensen i sin tale.

Både multibane og fitnessredskaber vil kunne benyttes af folk udenfor institutionen, - De skal kunne komme til os, så vi også kan møde dem, lød budskabet fra Lene Jensen. Jo, der er skam tænkt inklusion ind i de nye planer, for bostedet vil gerne være en del af lokalsamfundet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst