Nykøbing Mors

Første stævne på nyt atletikstadion

Straks efter den officielle indvielse af Morsø Gymnasiums nye anlæg, blev banerne taget i brug til løb, kast og spring

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Niels Nygaard, formand for Danmarks Idrætsforbund, ønskede Morsø Gymnasium og hele Morsø Kommune tillykke med det flotte atletikstadion, hvorefter han klippede den røde snor i overværelse af gymnasiets elever og lærere. Foto: Bo Lehm

NYKØBING:Morsø Gymnasium indviede onsdag skolens nye atletikstadion - et anlæg til 2,6 millioner kroner. Det skete med taler, blandt andre af Niels Nygaard, formand for Danmarks Idrætsforbund. Det var også ham, der klippede den røde snor.

Derefter var det tid til at skyde det første atletikstævne på de nye baner i gang. Samtlige elever fra Morsø Gymnasium havde forladt bøgerne for at bruge den sidste halvdel af skoledagen på at dyste i højdespring og længdespring, kuglestød og spydkast, løb, beachvolley, basketball og fodbold.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.