Fokus på slikbutikker i NORDJYSKE Plus

Kæde af slikbutikker styres fra Aalborg, og butikkerne får gang på gang sure smileys

Anders Green
NORDJYSKE Plus sætter fokus på Slikkepinden. Foto: Jesper Thomasen
2. maj 2016 08:10

NORDJYLLAND: NORDJYSKE Plus sætter mandag fokus på Slikkepinden - en kæde af slikbutikker, som styres fra en adresse på Hobrovej i Aalborg.

Slikbutikken på Østerågade midt i Aalborg fik for nylig en sur smiley, da fødevarekontrollen kom på besøg. Men det var langt fra et ukendt fænomen for ejerne at modtage en sur smiley.

Samtlige syv butikker i kæden har inden for de seneste to fødevarekontroller modtaget et påbud eller en bøde, fordi der ikke er styr på forholdene.

Slikbranchen har været under lup i mange måneder, fordi der hyppigt sker fusk i branchen, og i NORDJYSKE Plus kan du i flere artikler læse om forholdene i Slikkepinden og høre ejerens reaktion på anklagerne.

Du kan også læse om den fængslede nordjyde Peter Jensen, der sidder bag tremmer i Thailand under uhumske forhold.

I november 2014 blev han sat i fængsel, og siden har han kæmpet for at få overbevist både de danske og de thailandske myndigheder om, at han skal løslades og sendes til Danmark.

Nu ser det ud som om, at der er lys forude for Peter Jensen, der senere på året - efter alt at dømme - kommer hjem til Danmark.

NORDJYSKE Plus bringer også en artikel om de nye feminister, for det er hipt at være feminist - også blandt mænd.

Er du mere til fodbold end til feminister, kan du se de karakterer, som NORDJYSKE Mediers sportsjournalister gav til AaBs spillere efter den sikre sejr over Brøndby søndag aften og vurdere, om du er enig eller uenig med journalisterne.

Hvis du ikke fik læst NORDJYSKE Plus i weekenden, kan se selvfølgelig stadig se madanmeldelser, baggrundsartikler, portrætter og meget mere i appen, som du kan downloade til iPhone i App Store.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...