Turisme

Folder om Han Herreds perler

Turistforening vil vise, at Jammerbugt byder på meget andet end badeferie

HAN HERRED: Vidste du, at Danmarks eneste fuglefjeld ligger ved Bulbjerg. Eller at Lien er landets længste indlandskystskrænt? At Han Herred har 29 kirker, og at den i Vesløs aldrig har haft et tårn?

Måske - men hvis ikke er det blot en smagsprøve på, hvad man finder ud af ved at læse en ny folder, som skal vise både fastboende og turister Han Herreds perler.

”Han Herred - den skønneste plet i kongeriget” blev torsdag eftermiddag præsenteret i Fjerritslev ved Bryggeri- og Egnsmuseet.

Ulla Flintholm fra Han Herred turistforening bød på champagne og chokolade inden folderen blev vist frem fra en Christiania-cykel.

- Idéen med folderen er at vise al den kultur, natur og de gode historier i området. Jammerbugt har mange lækre strande, og en del turister, især børnefamilier, kommer på grund af dem. Men der er meget andet at se, og her henvender vi os til det publikum, som vil ud og nyde naturen og kulturen heroppe, forklarede hun.

Folderen er trykt i 5000 eksemplarer der bliver lagt ud i butikker, hoteller og ved attraktioner i området. Dertil bliver der cyklet rundt med dem i byerne i ladet på Christiania-cyklen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.