Folkefest for frivillige med Linda P.

- Tilflyttende kvinder i Sydhavnen (København) begynder automatisk at gå i joggingtøj efter 14 dage, og kender man faderen til sit barn på de kanter er man bare mærkelig.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Linda P.: Henrykkede det store flertal, men for enkelte blev hendes direkte facon så meget for meget, at de udvandrede. Arkivfoto: Claus Søndberg

Stand-up komikeren Linda P. - den ene del af parret i "Piger på prøveløsladelse" - gik rent ind hos det store flertal af de flere end 700 gæster på Nibe Festivals Medhjælperfest, hvor enkelte udvandrede, da Linda P. efter deres mening blev småracistisk med sin meget direkte facon. Tryllekunstner og stand up"er Rune Klan tillod sig den fornærmelse at anmode en fotograf om at tage endnu flere billeder, og stillede sig velvilligt op i positur til det næste, og det næste, og... blitzlyset ville næsten ingen ende tage. Lions Club Nibe tilberedte og serverede atter det lækreste oksekød med salat og bagt kartoffel, festivalformand Peter Møller Madsen skuffede dog ved ikke at iklæde sig tarzan-kostume efter den solrige og lune udgave 2008 - i 2007 medbragte han paraply på medhjælperfesten efter den dyngvåde udgave samme år - men budskabet var ikke til at tage fejl af: - Det er JER, der skaber festivalen, og sidste års bange anelser om et dundrende underskud trods et fantastisk vejr blev gjort til skamme. - Takket være JER. Rygelovgivningen viste sit grimme ansigt på en ellers munter aften. Rygere gik ufrivilligt uden for i en konstant strøm, lovgivningen splittede fællesskabet, ødelagde noget, men Nibe Festival havde som kompensation sørget for udendørs servering af kaffe og pølser.