Folkefest på Åsen

Under stor festivitas blev Håbets Pris uddelt på Åsen Teater

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

STERUP:Ingen fest uden Birthe Rosenfeldts rabarberkage. Den tradition er holdt i hævd på Åsen Teater i Sterup siden Håbets Pris blev indstiftet i 1989.

Og velkomsten sker ved, at alle drikker en skål i nybrygget hyldeblomstvin. Denne vin er også lavet på hyldebær fra Åsen.

Mens præsentationen sker, er kæmpe-grillen sat i gang. Frivillige laver selv trækul på to jern-bålpladser – og dette trækul skal benyttes til at grille grisen på til aftenens fest.

I køkkenet er et stort hold i gang med fiskeret, salat til grisen og meget mere.

At teater præger stedet og dagen kan ingen være i tvivl om. Næppe er præsentationen overstået og rabarberkagen sat til livs, før der er teater på programmet. Det er Teaterministeriet, der præsenterer ”Doppler”.

Med i forestillingen er Birthe Rosenfeldts og Lars Olsens datter Helga Rosenfeldt-Olsen, og de øvrige skuespillere er Steffen Nielsen og Jacob Melchior.

Teaterministeriet blev stiftet for tre år siden – netop på Åsen Teater.

Helga Rosenfeldt-Olsens søster, Selma Rosenfeldt-Olsen læste ny, ung kortprosa og digte op.

Prismodtageren Christian Lollike fra Café Teatret i København, præsenterede nogle af sine stykker i teatersalen.

Prisen til Christian Lollike blev uddelt i forbindelse med festmiddagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden