Morsø

Folkeskolerne på Mors er klar til start

Skolereformens nye tiltag er i sving og stemningen er positivt spændt

Skoleleder Susanne Jørgensen fra Øster Jølby Skole har haft travlt med planlægningen af det nye skoleår. Foto: Arkivfoto

Skoleleder Susanne Jørgensen fra Øster Jølby Skole har haft travlt med planlægningen af det nye skoleår. Foto: Arkivfoto

MORS:Fælles for folkeskolerne på Mors er, at de glæder sig rigtig meget til, at det nye skoleår begynder på mandag.

Om de mange ændringer, som skolereformen har medført, lyder der positive vendinger fra de tre skoler, folkebladet har talt med.

- Vi er bestemt positivt spændte. Det er jo noget helt andet, end vi plejer, og det bliver udfordrende for både lærere og ledelsen, siger Susanne Jørgensen, der er skoleleder på Øster Jølby Skole.

På M.C. Holms Skole i Nykøbing ulmer spændingen og forventningerne til det nye skoleår, og her vil man egentlig bare gerne have, at det snart er mandag:

- Stemningen er lidt ligesom før en eksamen. Nu vil vi bare gerne i gang, siger Ole Priess, skoleleder på M.C. Holms Skole.

De store smil og de åbne sind er vigtige at huske også fremadrettet, mener skoleleder Poul Erik Christensen fra Nordmorsskolen i Sejerslev:

- Det er jo en løbende proces. Mange ændringer skal sikkert justeres og tilpasses hen ad vejen, men vi er klar til udfordringerne, siger Poul Erik Christensen.

I Øster Jølby forventer skoleledelsen, at der vil være noget, som ikke fungerer hensigtsmæssigt - blandt andet struktureringen af hverdagen og lærernes skemaer.

- Vi har virkelig kastet alle bolde op i luften. Så skal de jo lige lande på rette plads igen, og det kan godt tage tid, siger Susanne Jørgensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.