Folket vil have L.O.C.

Rapveteranen er den mest efterspurgte kunstner på Nibe Festival

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Hvert år spørger Nibe Festival via de sociale medier sine gæster, hvilke kunstnere de helst ser på den kommende festival.

I år har svaret været entydigt: Rapveteranen L.O.C. er den suverænt mest populære kunstner. Næsten 1000 har stemt på ham, og det har arrangørerne ikke siddet overhørigt. L.O.C. er netop tilføjet plakaten til årets Nibe Festival - i øvrigt som årets sidste navn, der lørdag nat får æren af at lukke festen i Skalskoven.

L.O.C. har været på Nibe Festival mange gange før. Senest i 2014, hvor han som vanligt samlede en stor tilskuerskare til sin koncert.

Senest overraskede han ved nytårsaftensdag at udsende en ep, hvor han gav den i bedste croonerstil med strygere og blæsere og hele pivetøjet. En plade, som han i øvrigt opfører live ved en udsolgt koncert i Musikkens Hus i Aalborg 7. marts.

Med L.O.C. er der nu 17 navne på plakaten til Nibe Festival 2015. De øvrige er Dizzy Mizz Lizzy, tv-2, Suspekt, Kim Larsen & Kjukken, Christopher, Jokeren, Johnny Madsen, ItaloBrothers, Julias Moon, Kesi, Gnags, The Minds Of 99, Djämes Braun, S!vas, Go Go Berlin og Lukas Graham.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.