Rebild

Folkeuniversitet klar med deres efterårsprogram

Fra hukommelse til borgerkrig

Kunsthistoriker Anne Lie Stokbro indleder efterårets program med et foredrag om samtidskunst 20. september på Støvring Gymnasium. Arkivfoto

Kunsthistoriker Anne Lie Stokbro indleder efterårets program med et foredrag om samtidskunst 20. september på Støvring Gymnasium. Arkivfoto

HIMMERLAND:Midthimmerlands Folkeuniversitet er nu klar med deres program for efteråret.

Sæsonen indledes tirsdag 20. september med et foredrag om samtidskunst på Støvring Gymnasium ved kunsthistoriker, mag.art. Anne Lie Stokbro.

Onsdag 5. oktober er KulturStationen i Skørping ramme for et foredrag om den selvbiografiske hukommelse ved professor i kognitionspsykologi ved Aarhus Universitet Dorthe Kirkegaard Thomsen.

Torsdag 10. november er Huset nabo til rådhuset i Støvring ramme for et foredrag om positiv energi ved lektor i psykologi ved DPU, Aarhus Universitet, Hans Henrik Knoop.

Sidste foredrag på Midthimmerlands Folkeuniversitets efterårsprogram er tirsdag 15. november i den blå skolestue i den tidligere Støvring Højskoles hovedbygning på Hobrovej 108.

Her er titlen Syrien, et problem fra helvede. Her vil lektor ved Institut for Kultur og Globale Studier på Aalborg Universitet Søren Schmidt.

Han vil fortælle nærmere om borgerkrigen i Syrien, hvad er det og hvordan udviklede den sig samt eksterne landes involvering, Islamisk Stat og hvor vidt FN’s fredsforhandlinger vil det lykkes samt vestens rolle i konflikten.

Alle efterårets foredrag foregår om aftenen mellem klokken 19 og 21. Tilmelding og billetkøb kan ske på www.himmerlandsbilletten,dk eller til Jørgen Gedsted hos Midthimmerlands Folkeuniversitet på mailadressen joergen.gjedsted@gmail.com.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst