For Anders og Gustav og alle de andre

Hanne og Kresten vil give Bedsteds børn gode oplevelser

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hanne får en snak med Ole Olesen. Han har tilbudt at hjælpe med bankospillet en gang om måneden. Til højre Marie Christensen.

Hun er lidt beskeden, når hun sidder på en af de fire stole ved spisebordet i det store køkkenrum i huset på Rishøjvej og skal fortælle om arbejdet for børn og unge i Bedsted og i Bedsted Idrætsforening. Hanne Poulsen er gift med Kresten. De har drengene Anders på 12 og Gustav på 10. Kresten er træner for en flok fodboldglade knægte og sidder i idrætsforeningens ungdomsudvalg. Et væsentligt grundlag for arbejdet med børnene og de unge er idrætsforeningens indtægter fra det faste ugentlige bankospil. En fasttømret kerne af solide frivillige står for afviklingen af spillet. Ungdomsafdelingen stiller hver onsdag med to hjælpere. Det er Hanne, der myndigt står for planlægningen af hjælpernes vagtplan. Forældrene til de boldglade børn bliver med jævne mellemrum ringet op af Hanne. Det giver sikkerhed for at der altid er hjælpere til bankospillet. Læs mere i Thisted Dagblad søndag