For få viste den rette indstilling

Aalborg Pirates led et stort nederlag i den tredje kvartfinale og Ronny Larsen revser indstillingen

Aalborg Pirates led et forsmædeligt stort nederlag på 9-3 til SønderjyskE, og semifinalen er således langt væk efter 3-0 i kampe. Foto: Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Aalborg Pirates led et forsmædeligt stort nederlag på 9-3 til SønderjyskE, og semifinalen er således langt væk efter 3-0 i kampe. Foto: Scanpix Scanpix Denmark

VOJENS:Ronny Larsen revser indstillingen hos sine spillere, efter Aalborg Pirates led et stort nederlag i det tredje kvartfinaleopgør i ishockeyslutspillet mod SønderjyskE.

Assistenttræneren er skuffet over, hvordan spillerne agerede i kampen, som blev tabt med 9-3.

- Det så ikke pænt ud set herfra, Vi kommer helt forkert fra start, og indkasserer det første mål allerede efter to minutter i en situation, hvor vi spiller tre mod fem. Langt de fleste spillere viste en rigtig skuffende indstilling til at spille slutspil, siger Ronny Larsen.

- Vi (trænerteamet, red.) har fortalt dem, at der er en kamp på torsdag igen og der skal der være en helt anden indstilling, siger assistenten og påpeger, at SønderjyskE var bedre i mange aspekter af spillet.

SønderjyskE arbejdede hårdere, kæmpede mere og var mere klar end nordjyderne. Det afstedkom et hav af udvisninger, som sønderjyderne udnyttede kynisk og effektivt.

Særligt i første periodes sidste fire minutter gik piraterne helt ned og indkasserede fire mål på fem minutter, hvilket reelt afgjorde kampen.

- De sidste to perioder bliver et spørgsmål om, at vi skal forsøge at bygge vores eget spil op, men jeg synes aldrig rigtig, at vi kommer i gang, siger Ronny Larsen.

I torsdagens fjerde kamp i serien skal der helt andre boller på suppen, hvis en sejr skal i hus.

- Vi går ud for at vinde på torsdag. Det ændrer det her ikke på. Vi skal vise, at vi vil det her, slutter Ronny Larsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.