Brønderslev

For mange biler

Veteranbiler skal nu sælges

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Bent Bach

BRØNDERSLEV:Ejeren af ejendommen Østergade 161 i Brønderslev, Arne Andersen, har alt for mange biler stående på sin grund. Nu har Brønderslev Kommune bedt ham om at skille sig af med nogle af bilerne. Det har han indvilliget i, og det vil ske snarest.

Der er tale om seks biler, der vil blive skrottet. Seks biler vil han beholde, og 14 biler vil blive solgt på auktion - enten fra adressen eller via netauktion.

Ifølge advokat Gert Storkborg, der fører sagen for Arne Andersen, er han i kontakt med et auktionsfirma.

Brønderslev Kommune var på vej med et påbud om at fjerne bilerne, men nu ser det ud til, at der sker en mindelig løsning.

Arne Andersen har anket over, at kommunens medarbejdere har været inde på hans grund, og har fotograferet bilerne.

Men Brønderslev Kommune slår fast, at kommunen med Miljøbeskyttelsesloven har lov til at betræde hans grund.

Brønderslev Kommune henholder sig til miljøbeskyttelseslovens paragraf 87. Heri hedder det: "Tilsynsmyndigheden eller personer, der af disse myndigheder er bemyndiget hertil, har, hvis det skønnes nødvendigt, til enhver tid mod behørig legitimation uden retskendelse adgang til offentlige og private ejendomme, lokaliteter og transportmidler, for at udføre tilsyns- eller andre opgaver, efter denne lov, regler udstedt med hjemmel i loven eller forordninger på lovens område. Tilsynsmyndigheden har herunder adgang til at foretage undersøgelser, fotografere, kopiere eller medtage dokumenter samt medtage andre genstande uden vederlag".

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.