Forår med opvisning

Øster Jølby og Nykøbing gav fine prøver på gymnastik med livsglæde

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

MORS:Nogle gange er intromusik mere velvalgt end andre - og i fredags var en af gangene.

For da den amerikanske hiphop-gruppe The Black Eyed Peas sang om fornemmelsen af en god aften forude, skulle lyden fra højttalerne i Midtmors Sport vise sig næsten profetiske for de 300 gymnaster og op imod 400 tilskuere.

De fik en god aften - præcis som lovet ved introen - med ”Quicke Quinder” til at bringe sten, saks og papir ind i en fantasifuld opvisning og med Galtrup Musik- og Idrætsefterskole til at runde aftenen af med 100 gymnaster på gulvet.

Lørdag og søndag stod Jyske Bank Mors Arena i Nykøbing bag de store DGI-opvisninger - i år med hjælp fra NIF og FLUIF.

Også her blev der skruet op for humøret og helt ned for vinteren, da forårsstemningen for alvor greb om sig. Både lørdag og søndag var omkring 800 tilskuere i arenaen, så selv om det gode vejr gav lige så god konkurrence, var tilskuertallet på sit vante niveau.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.