Forårets fodboldskade kan blive dyr

Sørg for at have en forsikring, hvis du skal ud og spille fodbold her i foråret

Når fodboldsspillerne igen begynder med at træne udendørs, er der stor risiko for skader, og det er med at have forsikringen i orden. Foto: Iris/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Når fodboldsspillerne igen begynder med at træne udendørs, er der stor risiko for skader, og det er med at have forsikringen i orden. Foto: Iris/Scanpix Scanpix Denmark

- Man kan groft sige, at når du løber på banen, accepterer du risikoen for, at der kan forekomme eksempelvis tacklinger, da det er en del af fodboldspillet, forklarer advokat Litten Posselt Olsen fra Erstatningsgruppen, der er en del af Advodan.

Hun opfordrer samtidig til, at du tegner en ulykkesforsikring, hvis du ikke har en i forvejen.

Kan dække skaderne

Det er ofte knæet, det går ud over, når fodboldspillere kommer til skade, og skaderne kan få alvorlige konsekvenser resten af livet.

- Hvis du har tegnet en ulykkesforsikring, kan den betale erstatning for varige mén ved for eksempel meniskskader, korsbåndslæsioner med videre. Ofte kan ulykkesforsikringen desuden betale nogle behandlingsudgifter ved for eksempel fysioterapeut, kiropraktor med videre. Hvis du har en sundhedsforsikring, for eksempel gennem dit arbejde, kan du også få betalt behandlinger derigennem, siger Litten Posselt Olsen.

/BLM/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden