Forårs- og sommerudstilling

Hans Henrik Lerfeldt, Vibeke Glarbo og Bent Holstein udstiller i Kunstetagerne i Hobro

Bent Holstein folder sig ud i store værker i mange lag - inspireret af livet som fluefisker.

Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Bent Holstein folder sig ud i store værker i mange lag - inspireret af livet som fluefisker. Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

Galleri - Tryk og se alle billederne.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

HOBRO:Årets udstilling i Kunstetagerne i Hobro er på plads. Hans Henrik Lerfeldt, nok mest kendt for sine erotiske billeder af kvinder og insekter, er den ene medvirkende med hele 48 værker.

Han får følgeskab af sin gamle ven Bent Holstein, der er kendt for sit sirlige æstetiske maleri, der de senere år er blevet mere abstrakt og af billedhuggeren Vibeke Glarbo, der nok lokalt er mest kendt for den udendørs udsmykning ved elevatoren til Hobro Alderdomshjem.

Hobro Kunstsamling har med udstillingen ønsket at markere mange års samarbejde med Vibeke Glarbo og Bent Holstein og dennes relationer til Hans Henrik Lerfeldt.

I forbindelse med udstillingen, der varer frem til 1. september, kan man se filmene ”It is a Blue World” om Lerfeldt og Vibeke Glarbos film ”Apollo goes to America”, en film, hun har lavet sammen med sin mand Torben Glarbo og som i øvrigt også kan ses på You Tube.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.