Forårsrulle med confiteret andelår og svampe på savoj -og rødkål. Hertil sherry vinaigrette

x

x

Ingredienser: 200 g. blandede svampe, undgå champignons hvis muligt. Kød af 2 stegte andelår eller bryst i små stykker. Forårsrulledej. Friskhakket rosmarin eller timian. 1 fintsnittet kvart savojkål 1 fintsnittet kvart rødkål. lidt æggehvide ( til pensling af kanterne af forårsrulledejen ) Rist svampene på hed pande sæt dem til side og lad dem køle af. Pluk eller skær andekødet i små stykker og bland det med de afkølede svampe. Læg blandingen på forårsrulledejen og lav en forårsrulle ( det står som regel forklaret på pakken hvordan! ) Mariner det fintsnittede kål i en blanding af: 1 del sherryeddike 1 del sukker 1 del god sød sherry 1 del jomfru olivenolie. Smag til med salt og peber. Rist rullerne i rigeligt med olie, anret som på billedet og server straks.