Forældre erkender misbrug af døtre

Det misbrugstiltalte forældrepar fra Bornholm erkender at have inddraget deres to døtre i deres sexliv.

Forældre erkender misbrug af døtre

Forældreparret fra Bornholm, der er tiltalt for at have misbrugt deres to døtre seksuelt fra de var seks til 16 år og syv til 12 år erkender, at de har inddraget begge piger i deres sexliv, og at faren har haft samlejer med den yngste datter.

Under afhøringen på nævningesagens andendag, skyder moren på, at den yngste datter var omkring 12-13 år, da hendes mand første gang havde decideret samleje med hende. Men det seksuelle misbrug startede flere år tidligere:

- Det har stille og roligt været fra syvårs alderen, hvor hun langsomt begyndte at se på og derefter også røre, der hvor hun havde lyst, siger moren i retten.

Hun svarer velvilligt på både anklager og forsvarers detaljerede spørgsmål om, hvordan og hvorfor, misbruget af døtrene startede.

Hendes mand, pigernes nu 57-årige adoptivfar, forklarer, at han ikke var meget for idéen om at inddrage døtrene i seksuelle situationer fra starten. Men at sige nej til dem var ifølge faren "som at stoppe en løbsk hest", fordi pigerne ifølge ham var "utroligt nysgerrige".

Han forklarer i retten, at både han og hans kone flere gange undervejs fortalte døtrene, at det, de gjorde, var forkert.

- Vi havde mange åbne samtaler med dem begge for at forklare dem det forkerte i det, for at få det til at stoppe, siger faren.

Han nægter dog, at han nogensinde har forbudt pigerne at tale om det med andre, ligesom han heller ikke mener, at det spiller ind på sagen, at den yngste datter ikke har været i skole, siden hun som 12-årig blev meldt ud af 7. klasse.

Forældrene er tiltalt for at have tvunget den yngste datter til at have sex med familiens hund, og i retten erkendte de, at de var til stede, da det foregik.

Desuden erkender de anklagepunktet om, at pigen som 15-årig på et tidspunkt blev misbrugt af dem selv og to venner af familien - en 44-årig og en 62-årig medtiltalt.

Faren nægter dog at have misbrugt den ældste datter, som han ellers også er tiltalt for.

/ritzau/