Forældre frygter betonlege-plads

Omkring 120 forældre deltog i aftes i borgermøde om indretningen af den kommende M. C. Holms Skole & Børnehus

Spørgelysten var stor, da omkring 120 forældre mødte op til borgermøde om indretningen af den kommende M. C. Holms Skole & Børnehus i Nykøbing. Foto: Helle Mogensen

Spørgelysten var stor, da omkring 120 forældre mødte op til borgermøde om indretningen af den kommende M. C. Holms Skole & Børnehus i Nykøbing. Foto: Helle Mogensen

NYKØBING:Frygten for små betonlegepladser og mange elever i klasserne var tydelig hos de forældre, der torsdag aften tog ordet til borgermøde om indretningen af den kommende M. C. Holms Skole & Børnehus.

Mødet blev holdt på skolen og var arrangeret af den kommunale skoleforvaltning. På mødet blev forældrene præsenteret for skitseforslag til, hvordan skolen, der efter sommerferien skal huse indskolingen og et børnehus fra 1. august 2016, kan indrettes. Hvis forslaget bliver en realitet, skal indskolingen have klasselokaler i skolebygningen, mens børnehus og SFO’en skal være i henholdsvis østfløjen og mellembygningen.

Præsentationen blev dog hurtigt afløst af spørgsmål fra bekymrede forældre, der fremhævede Dueholmsskolens store udearealer. I salen var der også bekymring for udsigten til 27 elever i klasserne.

Én af de bekymrede forældre var Ulla Boll, Nykøbing, der har to børn i henholdsvis 0. klasse og specialklasse på Dueholmsskolen. Børnene skal begynde på M. C. Holms Skole & Børnehus efter sommerferien.

- Der er masser af plads på Dueholmskolen. Jeg forstår ikke, hvorfor børnene skal presses ind på mindre plads og have en lillebitte skolegård til rådighed, sagde Ulla Boll og tilføjede:

- Måske er vi forvænte fra Dueholmskolen og tilbøjelige til at forvente noget negativt. Måske bliver vi positivt overrasket i stedet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.