Forbandelsen blev ikke brudt for TFC

Thisted formåede igen ikke at score på sine chancer, og måtte søndag se sig slået 0-3 af topholdet Aarhus Fremad

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Søndag eftermiddag skulle TFC forsøge at bryde den kedelige stime, man er ved at falde ind i i fodboldens 2. division.

De seneste kampe er det gået trægt med at score på chancerne, og det var også tilfældet søndag, da Aarhus Fremad var på besøg på Sparekassen Thy Arena.
De blåstribede ville ellers gerne, og især på kanterne blev der spillet med en god energi, som gav en del chancer via indlæg. Men skarpheden manglede, og det var symptomatisk for de fleste chancer Thisted fik.

Svært at tro på egne evner

Aarhus havde nu også en del muligheder i første halvleg, og hvis ikke Kristian Kirk havde hevet en del gode redninger op ad lommen, havde det nok stået mere end 0-1 ved pausen.

Anden halvlegs første tyve minutter stod der Thisted på. Men det blev kun rigtig farligt en enkelt gang da Peter Bechmann faktisk scorede efter et hjørnespark.
Men målet blev underkendt grundet frisprak til Aarhus-keeperen, og det var som om, at det derefter blev svært for TFC at tro på egne evner.
Efter tyve minutters spil af anden halvleg gjorde tidligere Thisted-spiller Anders Brøchner det til 0-2.

Så var kampen reelt lukket, og to minutter før tid kom Aarhus på 0-3.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.