Morsø

Forberedelse bag friheden

Kokkene hos Sallingsund Færgekro har travlt med poussiner og jomfruhummere til nytårsmenuerne

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jens-Peter Skov er af den holdning, at maden på årets sidste dag skal være spændende og noget særligt.

NYKØBING:300 mennesker kan nytårsaften glæde sig over, at de ikke selv har stået ved kødgryderne hele dagen, men i stedet for har købt sig til lidt frihed og en tre-retters menu med appetizer fra Sallingsund Færgekro.

Men bag friheden gemmer der sig et arbejde i krokøkkenet, som udspringer af mange tanker og overvejelser. Og det starter allerede ved planlægningen af menuen.

- Det primære er at tænke i, hvad der kan lade sig gøre. Meningen er, at folk skal kunne slappe af, så det skal være let at gå til. Det skal være noget, folk ikke får til daglig, for på den aften skal det være spændende, siger kroejer og køkkenchef Jens-Peter Skov og viser en kasse med "mini-stedmoderblomster" og en kasse med jomfruhummere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.