Thisted

Forberedelser til Alive Festival i fuld gang

Forberedelserne til den syvende Alive Festival er på sit højeste. Vi skal nok nå det, siger arrangørerne

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Formand Mads Dahl sammen med pressemedarbejder Thilde Thordahl. Hvis alt går efter planen, håber de på omkring 1.300 besøgende til årets festival.Foto: Ole Iversen

THISTED:Alive Festival åbner officielt om lidt over to døgn. I øjeblikket hamres, slæbes, saves og males der energisk på Plantagevej for at nå at blive færdige til tiden. Men både Thilde Thordahl, pressemedarbejder og Mads Dahl, formand for Alive, er optimistiske og vurderer, at det går som det skal.

- Folk er glade, og stemningen er god. Selv de frivillige, der ikke har vagter, dukker op, siger Mads Dahl.

På festivalpladsen er der scener, telte og barer, der skal sættes op og husmure, der skal dekoreres. Stablet i solskinnet denne tirsdag eftermiddag er paller i alle afskygninger, der venter på at gøre nytte. Cirka 30 frivillige er i sving her kort inden, der serveres frokost.

Festivalen starter torsdag klokken 16 efter traditionen på Thisted Bryghus, hvorefter de sidste søm skal være slået i til festivalpladsen åbner klokken 19.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.