Forbes: Ronaldo er bedst betalte atlet i verden

Ronaldo tjener flest penge i sportsverdenen, hvor Serena Williams er eneste kvinde i top-100 ifølge Forbes.

Portugal training session - World Cup 2018 Qualifiers, Cristiano Ronaldo Foto: Reuters/Pedro Nunes

Portugal training session - World Cup 2018 Qualifiers, Cristiano Ronaldo Foto: Reuters/Pedro Nunes

Cristiano Ronaldo har succes på fodboldbanen i øjeblikket.

Den forgangne sæson kastede et spansk mesterskab af sig samt en Champions League-titel for ham og de øvrige Real Madrid-spillere.

Også økonomisk smiler verden til portugiseren, der topper den seneste opgørelse fra det amerikanske erhvervsmagasin Forbes over de idrætsfolk i verden med den højeste indtægt.

Svimlende 93 millioner dollar (cirka 613 millioner kroner) er Ronaldo noteret for i årsindtægt på førstepladsen, når både løn, bonusser samt sponsorindtægter regnes med.

Forbes skriver, at Ronaldo fik 56 millioner dollar i løn fra Real Madrid. Angriberen har desuden tjent 30 millioner dollar i indtægter fra sponsorer.

Basketballstjernen LeBron James ligger på andenpladsen med 569 millioner kroner i indtægt. FC Barcelonas Lionel Messi er nummer tre med en indtægt på cirka 528 millioner kroner.

Listen rummer 100 atleter, og der er i høj grad tale om en mandeklub.

Ud af 100 atleter er det kun Serena Williams, der presser sig ind som nummer 51 med en årsindtægt på 27 millioner dollar - cirka 178 millioner kroner.

Top-10 består af fire basketballspillere, to fodboldspillere, en tennisspiller, en racerkører, en amerikansk fodboldspiller og en golfspiller.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.