Thisted

- Fordi det er sjovt...!

Lild Strand Marked i ”Hawboernes Hus” skaber lokalt liv

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det var de kreative ildsjæle, der viste eksempler på deres kunnen - her Helle Enemark med en helt flok fugle. Foto: Diana Holm

LILDSTRAND:For efterhånden en del år siden sad nogle mennesker og talte om, at det kunne være sjovt med lidt ekstra liv i Hawboernes Hus i Lildstrand. Og det blev ikke ved snakken, hverken dengang eller nu, hvor der i weekenden endnu en gang er marked i huset, som har udviklet sig til et samlingssted for stribevis af lokale aktiviteter.

- Vi laver stadigvæk Lildstrand Marked fordi det skal være sjovt - og også for at få en aktivitet. Det tæller langt mere end de 50 kroner, man skal betale for at have en bod på markedet, siger Tove Eriksen, medlem af Hawboernes Forening ligesom langt de fleste fastboende og sommerhusejere i området også er.

- Vi bliver færre fastboende. Lige nu er der bare to børn, som tager med bussen til skole, så det er rigtig vigtigt for vores forening, at sommerhusbeboerne bakker op. Og det gør de, siger Tove Eriksen, som ud over omkring 20 udstillere på markedet glæder sig over pænt besøg og gæster, som taler både dansk og udenlandsk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.