Fødevarer

Foredrag og smagsprøver

HJØRRING:Onsdag 6. november før LandboNord besøg af slagtermester Jens Munch, der er tredje generations slagter i sin butik i Skagen. Jens Munch vil fortælle om udviklingen i den danske madkultur fra fortiden, hvor husmoderen lavede det hele selv, til nutiden, hvor det er slagteren, der har overtaget det meste af arbejdet med at tilberede kødet. Det er især svinekødet, der fokuseret på i foredraget, som suppleres med masser af smagsprøver. Grisen har i flere tusinde år været grundstammen i den danske madkultur, som dog har ændret sig i takt med, at også grisen har ændret sig. - Det er slut med at arve vor mors opskrifter, fordi den danske gris har mistet en tredjedel af sit fedt i løbet af de seneste 20 år. Fedtet er erstattet af kød, som kræver en mere nænsom tilberedning, siger Jens Munch. Det er Familie og Samfund i Hjørring, der har arrangeret foredraget, som kræver tilmelding.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst

Mest læste