Foredrag om mad som en oplevelse

HJØRRING:Mad skal ikke blot tilfredsstille basale behov, men være en oplevelse. Hvordan det bliver det, kan man høre om, når restauratør Ole Ploug fra Villa Vest i Lønstrup tirsdag 4. november fortæller på LandboNords restaurant, Aalborgvej 94, Hjørring. På restaurant Villa Vest kæles der for madoplevelsen, for måltidet skal netop være en oplevelse, mener Ole Ploug. Her bliver kreative retter fremstillet af friske råvarer, rettet an med opfindsomhed og stilfuldt serveret i omgivelser med udsigt over havet. Men er mad med oplevelse også en sællert? Ja, det kan man høre Ole Ploug give sin version af. Ole Ploug valgte efter 20 år som lønmodtager at blive kok i eget køkken. Som selvstændig har han en lang arbejdsdag og en usikker løn, men også retten til selv at bestemme og skabe sine idéer om til virkelighed. Ved arrangementet på LandboNord bydes der på smagsprøver på små retter fra køkkenet i Villa Vest. Alle er velkomne til arrangementet, som koster 60 kr. inklusiv smagsprøver samt et glas øl, vand eller vin. Det er Qvinder i LandboNord og LandboNords kreds 1, der arrangerer.