Foredrag om menneskehandel

Socialarbejder Michelle Mildwater viser først en film om menneskehandel, herunder trafficking, og fortæller dernæst om sit arbejde med kvinderne. Hun sørger blandt andet for, at de får læge- og retshjælp. 
Privatfoto

Socialarbejder Michelle Mildwater viser først en film om menneskehandel, herunder trafficking, og fortæller dernæst om sit arbejde med kvinderne. Hun sørger blandt andet for, at de får læge- og retshjælp. Privatfoto

Aalborg: Ganske få mennesker har kontakt med de ulykkelige ofre, som stammer fra menneskehandel, herunder trafficking. En af dem er socialarbejderen Michelle Mildwater. Hun opsøger kvinder, som bliver købt til prostitution og lever en slavelignende tilværelse uden at have nogle rettigheder i det danske samfund. Michelle Mildwater holder nu foredrag om trafficking på Trekanten onsdag 24. oktober. Michelle Mildwater arbejder på gaderne i det indre København, hvor hun forsøger at få handlede nigerianske kvinder i tale. Siden 2003 har Michelle været i kontakt med flere end 100 nigerianske kvinder. I forbindelse med sit arbejde har hun desuden været konsulent og medvirkende i Anja Dalhoffs dokumentarfilm ¿When the Moon is Dark¿. Filmen bliver vist som optakt til Michelle Mildwaters foredrag, der starter klokken 19. Det hele er arrangeret i samarbejde med AOF.