Thisted

Forelsket i Christopher

Fredag formiddag stod de første allerede i kø til koncerten med teenageidolet Christopher

THISTED:Fredag aften besøger et af de største navne på den danske musiknavne Teutonersalen i Thisted. Christopher er på rekordtid blevet et kæmpestort teenageidol, der trækker fulde haller og pigeskrig med sig i hele landet.

Og Thisted bliver ikke en undtagelse. Allerede klokken 07:45 stod de allerførste soveposer med forventningsfulde fans klar foran salen for at få en god plads. 14-årige Annika Jonstrup og Nanna Haislund fra Aars følger Christopher rundt til koncerter i hele Jylland.

- Han er bare så fantastisk og pæn. Hans musik er rigtig god, og han virker bare mega sød, siger de to piger enstemmigt, inden de skal til deres tyvende koncert med teenageidolet.

Den største drøm

Billetten er allerede købt, og pigerne står kun i kø for at få en god plads til koncerten. En god plads kan nemlig blive genvejen til at få opfyldt deres allerstørste drøm.

- Det er vigtigt at stå forrest, så vi kan se ham tæt på. Så kan det også være, han måske ser os, og vi kan snakke med ham, siger de to piger, der stod op 04:45 for at tage bussen til Thisted.

Når koncerten er slut, er det bestemt ikke slut for pigerne.

- Vi skal da jagte ham lidt i byen for at se, om vi kan finde ham og snakke med ham.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.