Aså

Foreninger i spil til Home-Prisen

Borgerforeninger nomineret til et pænt skulderklap

Hanne Dahl: - Vi håber på en lokal vinder. Privatfoto

Hanne Dahl: - Vi håber på en lokal vinder. Privatfoto

DRONNINGLUND/ASAA:To lokale foreninger er nomineret til Home-Prisen 2016. Prisen giver kontante skulderklap på i alt 60.000 kr. til alt det, der gør en positiv forskel i lokalmiljøet. Dronninglund Borgerforening og Asaa Borger- og Håndværkerforening er nomineret.

HomePrisen hylder lokale ildsjæle og foreninger, der fortjener at komme frem i lyset og få et skulderklap for den positive forskel, de gør i lokalmiljøet. Ejendomsmægler Mette Dal fra Home er stolt af Dronninglund Borgerforening og Asaa Borger- og Håndværkerforenings, der er med til at gøre lokalområdet mere attraktivt at bo i.

- Vi vil gerne ønske tillykke til Dronninglund Borgerforening og Asaa Borger- og Håndværkerforening, der er nomineret til HomePrisen 2016. Det har stor betydning for byernes udvikling, at der tilbydes aktiviteter til områdets borgere. Det kan være med til at tiltrække nye borgere, der kan sætte endnu mere gang i området, siger Mette Dal fra Home.

Frem til 1. oktober kan alle nominere mulige vindere af HomePrisen 2016.

- Du kan nominere hvad som helst fra lokalmiljøet. Et dommerpanel vælger, hvem der skal vinde de to priser på henholdsvis 20.000 og 30.000 kroner, mens den sidste pris- "publikumsprisen" - på 10.000 kroner uddeles til dem, der får flest likes. Derfor opfordrer Home Dronninglund jer læsere til at gå ind og stemme på Dronninglund Borgerforening og Asaa Borger- og Håndværkerforening på www.homeprisen.dk. Vinderne bliver offentliggjort i november.

- Vi håber selvfølgelig, at enten Dronninglund Borgerforening eller Asaa Borger- og Håndværkerforening løber med HomePrisen 2016.

Det kontante skulderklap kan være med til at sætte gang i endnu flere initiativer i vores dejlige by. Men der ligger også en anerkendelse i blot at blive nomineret. De får nogle velfortjente, rosende ord med på vejen, og hvem vil ikke gerne have det? siger Mette Dal fra Home Dronninglund.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.