Foreninger på charmeoffensiv i midtbyen

Tilfredshed med første udgave af Foreningernes Dag i Frederikshavn

Claus T. Kræmmergård og Kim Dahl Hansen
Morten Jensen, der er bestyrelsesmedlem i Frederikshavn Ishockey Klub, synes, at Foreningernes Dag var et rigtigt fint arrangement. Han tror på, at dagen kan være med til at lokke nye medlemmer indenfor i ishockeyklubben
Frederikshavn 6. september 2014 16:11

FREDERIKSHAVN: Det var noget af et skue, der lørdag mødte de handlende i gågaden.

Arrangementet ”Foreningernes Dag” havde nemlig sørget for et broget sammenrend af spejdere, ølbryggere, floorballspillere og mange, mange flere fra foreningerne i og omkring Frederikshavn.

Blandt andet kunne man løbe ind i medlemmer fra Frederikshavn Basketball Club, der på Fisketorvet havde medbragt bolde og en kurv.

- Vi synes, at det var en god idé med sådan et arrangement, og derfor ville vi gerne være med, fortæller Kristian Jensen, der er træner for U12- og U14-holdene i klubben.

- Vi vil gerne være med til at skabe noget liv i gaden, og samtidig får vi jo en chance for at vise spillet frem. Håbet er jo, at der er nogen, der får lyst til at spille basketball, og vi kan da i hvert fald mærke, at det giver noget interesse omkring vores klub fra dem, der går forbi.

Også Frederikshavn Ishockey Klub havde lavet en stand ved Foreningernes Dag.

- Det har været rigtigt godt. Vi har haft besøg af mange børn og unge, og på den måde har vi fået mulighed for at lave noget reklame for vores klub, siger bestyrelsesmedlem Morten Jensen.

- Vi håber selvfølgelig på at få fat i nogle nye medlemmer, og vi har da også fået skrevet 10-12 børn op, som godt kunne være interesserede i at spille ishockey.

- Vi føler i hvert fald helt klart, at det har givet noget at deltage - og jeg tror da, at det har givet noget for alle de foreninger, der har været med, siger Morten Jensen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...