Foreningsfolk tankes op med ny viden

Thisted Kommunes folkeoplysningsudvalg inviterer alle folkeoplysende foreninger til årsmøde

Ida Smith
Der er allerede masser af friluftsaktiviteter i Thy, som her Thy Trail Marathon, men måske kan folks lyst til friluftsaktiviteter udnyttes yderligere - det bliver i hvert fald et emne ved en workshop på foreningsårsmødet 1. december. Arkivfoto
Thisted 16. november 2016 14:33 - Opdateret 16. november 2016 14:52

THY-HANNÆS: Ved udgangen af 2016 afslutter Thisted Kommune tre år som "breddeidrætskommune". Det benytter kommunens folkeoplysningsudvalg som anledning til at etablere en ny tradition, hvor man fremover vil invitere alle folkeoplysende foreninger til møde en gang om året.

Planen er, at foreningsfolkene på årsmødet kan få en aktuel orientering om, hvad folkeoplysningsudvalget og fritidssektionen arbejder med. Det er samtidig ideen, at foreningslederne kan blive tanket op med ny viden inden for foreningsledelse, trends og tendenser, samt mødes til uformelle snakke.

Årsmødet vil blive afholdt for første gang torsdag 1. december i Thy Hallen.

Som optakt til mødet inviterer folkeoplysningsudvalget alle aktive foreningsledere og deres familier til at komme og hygge sig sammen i Thy Hallens svømmecenter med gratis adgang, inden mødet går i gang sidst på eftermiddagen. Familierne er også inviteret til at spise med om aftenen.

For foreningslederne starter programmet i øvrigt med en orientering fra folkeoplysningsudvalget og fritidssektionen. Efter aftensmaden kan de høre Trygve Laub Asserhøj, der er analytiker ved Idrættens Analyse Institut, fortælle om de nyeste tendenser inden for danskerne motions- og idrætsvaner.

Endelig bliver der mulighed for at vælge mellem i alt 15 forskellige workshops, hvor kapaciteter fra hele landet kommer og deler ud af deres viden. Der er emner som "Den store frilufts- og outdoorbølge i Thy?", "Aftenskolernes succes", Eliteidræt i Thisted Kommune", "Thy til landsstævne i Aalborg 2017", "De nye seniorer og motionister over 60 år", "Thy som højborg for vandsportsaktiviteter" og mange flere.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...