Forførelse af den søde tunge

Is, melon og smeltet chokolade

Ingredienser: Lidt sorbet el is En skål med coulis Frugt eller flere slags melon En skål med smeltet chokolade Mojito Creme brulee Sådan gør du: Creme brulee: 5 dl piskefløde 5 æggeblommer 100 g sukker 1/2 spsk vaniljepulver. Kog fløden op og pisk vanilje i, lad det hvile lidt. Pisk æggeblommer og sukker sammen, og rør den varme fløde i til sidst. Lav et koldt vandbad, stil det i en ovn på 200 grader og placer heri små portionsforme med den rørte masse. De skal have ca. 20 min i ovn og så på køl. Tips: Skal der være dessertfest, så hæld lidt spiritus i. Mojito: Mynte, lime og rørsukker i bunden af et godt glas, hæld nu hvid rom og 7up på. Rør godt igennem med en ske, tilsæt knust is og et sugerør. Coulis: En god håndfuld bær kommes i en blender med lidt lime og mynte, spritus efter eget valg. Serveres i en lille skål. Det hele anrettes, så der er plads til at bruge sine fem sanse:, dufte, smage, føle, se og høre. Velbekomme.