- Forhåbentligt får vi noget godt spil - og flere mål

Casper Sloth har intet imod at krige sig til resultater, men vil også gerne se flot spil - og nogle flere mål

Casper Sloth har intet imod at krige sig til resultater, men vil også gerne se flot spil - og nogle flere mål. Arkivfoto: Bente Poder

Casper Sloth har intet imod at krige sig til resultater, men vil også gerne se flot spil - og nogle flere mål. Arkivfoto: Bente Poder

AALBORG:Mandagens Alka Superligakamp står mellem AaB og OB. OB er startet ud med to uafgjorte resultater mod oprykkerne fra Silkeborg og Lyngby, mens AaB, der også lagde ud med uafgjort mod det tredje oprykkerhold, AC Horsens, i sidste weekend fik en sejr ude mod Randers.

I sidstnævnte kamp startede Casper Sloth på midtbanen for AaB, og han ser frem til at gå efter anden sejr i træk mod OB.

- Det bliver rigtigt spændende. Nu fik vi heldigvis en sejr i Randers, så lad os håbe, vi kan følge op på det og få en sejr på hjemmebane også, siger han.

Selvom sejren mod Randers måske var lidt atypisk i forhold til AaB’s normale spil, så har nordjydernes nye midtbanespiller ikke noget imod at krige sig til resultaterne på den måde.

- Jeg synes, det ser positivt ud, at vi kan vinde på den måde også. Vi er et nyt hold, og det kommer nok til at tage noget tid, inden vi er spillet helt sammen, siger Casper Sloth, der dog håber på mere af det gode spil mod OB.

- Vi blev meget presset i anden halvleg mod Randers, men i første halvleg spillede vi egentlig pænt fodbold i store perioder, siger han.

- Det er det, vi gerne vil, og jeg synes også, vi har spillerne til det. Så forhåbentligt får vi noget godt spil og måske nogle flere mål også, det ville være fint.

Kampen mod OB fløjtes i gang på NORDJYSKE Arena klokken 19.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.