Forjættende oplevelser i kirken

3. og 4. klasses-elever fra Bagterpskolen og Muldbjergskolen så den Jyske Opera opføre Det Forjættede Land

For at redde Moses’ liv sætter Jokebed ham ud på Nilen i en sivkurv. Faraos datter Isis, finder drengen, tager ham til sig og opdrager ham som en egyptisk prins og gud - fra forestillingen Det Forjættede Land.
FOTO: BENTE PODER

For at redde Moses’ liv sætter Jokebed ham ud på Nilen i en sivkurv. Faraos datter Isis, finder drengen, tager ham til sig og opdrager ham som en egyptisk prins og gud - fra forestillingen Det Forjættede Land. FOTO: BENTE PODER

HJØRRING:Mon ikke de hundredvis af publikummer i alle aldre, som i disse dage ser operaen Det Forjættede Land, er svært tilfredse med, at stykket opføres af Den Jyske Opera - for så må det jo alt andet lige være nemmere at forstå, end hvis det var den kjøwenhavnske pendant, der kom med de verbale udskejelser ... I hvert fald udbrød en tilsyneladende overrasket pige følgende, da forestillingen blev opført for Hjørring-elever fra Bagterpskolen og Muldbjergskolen i Bistrupkirken i går: - De synger egentlig meget godt! Mandag var operaen på besøg i Løkken, og i dag gælder det Sindal Bykirke, mens forestillingen kan ses i Emmersbæk Kirke i morgen. Alle steder er formiddagens forestillinger helliget juniorkonfirmander, så præsterne i de fire kirker får mulighed for at bruge fortællingen i operaen i deres undervisning. Det er Jyske Bank og Hjørring Teater, der er gået sammen om projektet.

Breaking
Hjallerup Marked aflyst
Luk