Forlænger aftale med lokal håndboldprofil

Julie Thomsen skal også i de kommende to sæsoner tørne ud for Vendsyssel Håndbold

Julie Thomsen kommer i de kommende to sæsoner til at socre endnu flere mål for Vendsyssel Håndbold. Arkivfoto: Hans Ravn

Julie Thomsen kommer i de kommende to sæsoner til at socre endnu flere mål for Vendsyssel Håndbold. Arkivfoto: Hans Ravn

FREDERIKSHAVN:Vendsyssel Håndbold udsendte fredag morgen i pressemeddelelse. Aftalen med Julie Thomsen er forlænget med yderligere to sæsoner.

I pressemeddelelsen skriver klubben blandt andet følgende:
- Vi er glade for at kan holde på Julie som har været med i en del år og er dermed en af kulturbærerne i klubben. Julie er en rigtig hurtig fløjspiller som har en god timing og dermed kan sikre mange kontramål til holdet, nemme mål kan man ikke få nok af. Derudover passer Julie som person rigtig godt ind i klubben og truppen, hun er god til at binde folk sammen uden for banen og går ikke af vejen for at skabe en god stemning og sociale tiltag.
Også Julie Thomsen er tilfreds med den to-årige kontrakt.
- Jeg glæder mig rigtig meget til to sæsoner mere i den lilla trøje. Der er gang i et rigtig ambitiøst projekt heroppe, som jeg ser frem til at være en del af. Vi har haft et super sammenhold i truppen sidste sæson og det ser ud til, at klubben er ved skabe et rigtig spændende hold som bliver stærkt, men også en sammensætning af personer som uden tvivl vil give et godt sammenhold og venskaber, hvilket har haft stor betydning for min beslutning.
- At være med i dette projekt er svært at sige nej til når man er frederikshavner-pige og klubben vil have en. Der er et godt træningsmiljø heroppe og jeg ser frem til at have Tanja (Logvin, red.) som træner, som jeg er sikker på vil medvirke til en positiv udvikling i mit spil på håndboldbanen. Derudover bliver der lagt et stort stykke arbejde i at skabe en rigtig god klub hvor der er højt til loftet. Derfor er jeg rigtig glad for at tingene nu er faldet på plads, og jeg glæder mig til udvikling, sjove oplevelser og masser af positiv håndbold.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.