Thisted

Forlig om Thisteds 2013-budget

Forliget sikrer fortsat økonomisk tilpasning, men fastholder en kommunal vækstdagsorden

Samtlige partier i byrådet er enige om næste års budget. Arkivfoto: Carina Skjellerup Jensen

Samtlige partier i byrådet er enige om næste års budget. Arkivfoto: Carina Skjellerup Jensen

THISTED:Enighed hele vejen rundt.

Sådan er billedet, efter samtlige fem partier i Thisted Byråd har indgået forlig om kommunens budget for 2013 samt for overslagsårene 2014-2016.
Forliget vil i følge borgmester Lene Kjelgaard Jensen (V) sikre, at kvaliteten i kommunens opgaveløsning fastholdes uden væsentlige forringelser i den kommunale service til borgerne.
- Der er også afsat midler til implementering af udviklingsplanen for handicap- og psykiatriområdet, siger borgmesteren.
Socialdemokrater, Venstre, konservative, SF og Dansk Folkeparti lægger vægt på muligheden af fortsat udvikling af kommunen, men vil med forliget også sikre fortsat tilpasning af omkostninger og kapacitet, men uden det bliver på bekostning af ønsket om fremdrift.
Lene Kjelgaard Jensen understreger, at det har været vigtigt for de fem forligspartier både at sikre økonomisk tilpasning og fastholde en kommunal vækstdagsorden.
- Det glæder mig, at vi også i 2013 fastholder et stort anlægsprogram, der giver det bedste grundlag for udviklingen i Thisted Kommune, siger borgmesteren

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.