Forlod retten før domsafsigelse

Fik 50 dages ubetinget fængsel for salg af euforiserende stoffer, men forlod retten før domsafsigelse

Christer Steffensen
En 31-årig mand fra Aalborg blev fredag dømt 50 dages ubetinget fængsel blandt andet for besiddelse af 6,2 kilo hampplanter. Arkivfoto: Peter Mørk
Narkokriminalitet 1. februar 2013 21:45

AALBORG: Det var et noget anderledes sagsforløb, der fredag formiddag udspandt sig i Retten i Aalborg, oplyser anklager Mette Bendix. Her stod en 31-årig mand fra Aalborg tiltalt i en sag om besiddelse og videresalg af euforiserende stoffer.

Retten fandt det bevist, at manden i tre tilfælde havde været i besiddelse af hash, pot og hampplanter med videresalg for øje, og idømte ham 50 dages ubetinget fængsel. Der ud over konfiskerede retten 177,13 gram hash, 18,59 gram pot og 6,2 kilo hampplanter fra manden, ligesom han fik beslaglagt 4450 kroner, som retten fandt bevist stammede fra salg af narkotika.

Den 31-årige var imidlertid ikke til stede i retten ved domsafsigelsen. Han var mødt op til sagens begyndelse fredag formiddag, men på et tidspunkt forlod han retten i vrede. Ifølge Mette Bendix blev han så fortørnet over en tidligere anholdelse for udeblivelse fra en anden retssag, at han rejste sig og gik. Mette Bendix kan derfor ikke sige, hvorvidt den 31-årige modtager dommen eller agter at anke den.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...