EMNER

Formand genvalgt for 31. gang

Klubturneringen skal måske omlægges

Sommerskak på torvet - arrangeret af Sæby Skakklub. Arkivfoto: Peter Broen.

Sommerskak på torvet - arrangeret af Sæby Skakklub. Arkivfoto: Peter Broen.

SÆBY:Sæby Skakklub har holdt ordinær generalforsamling den 23. april 2014.

Klubbens regnskab balancerede med et beskedent underskud på 20 kr. Kontingentet er fastsat uændret til 1.100 for seniorer, 800 kr. for pensionister og 700 kr. for juniorer.

Formand Jens Riis blev genvalgt som formand for 31. gang, Jens Christiansen og Jesper Pedersen blev genvalgt, mens Per Christensen blev valgt som suppleant. Per Visti Andersen blev genvalgt som revisor og Niels Grøn blev genvalgt som revisorsuppleant.

- Klubturneringen var genstand for en større drøftelse. Der var enighed om, at den forløbne sæsons turnering ikke har været optimal, da det ikke var lykkedes at gennemføre de alt for mange runder, der var planlagt. Flere muligheder blev nævnt, og vi var enige om, at der fremover skal være færre runder end hidtil. Formen blev ikke endelig besluttet, da den vil være afhængig af, hvor mange spillere der deltager. Beslutningen bliver truffet i forbindelse med sæsonstarten til efteråret, fortæller formand Jens Riis.

Til den tid bliver det også besluttet, om der skal skaffes plads til andre aktiviteter end den egentlige klubturnering - f.eks. temaaftener.

Uanset formen i klubturneringen ændres betænkningstiden, så den bliver lig med den nye betænkningstid i den nordjyske holdturnering.

Klubben drøftede, hvordan den får nye, unge medlemmer, hvilket det har knebet med i de seneste år.

Sæby Klub vil gerne samarbejde med skolerne om skak under den nye skoleordning.

Syv medlemmer deltog i generalforsamlingen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst