Formand genvalgt for 31. gang

Klubturneringen skal måske omlægges

Marianne D. Cornett
Sommerskak på torvet - arrangeret af Sæby Skakklub. Arkivfoto: Peter Broen.
EMNER 8. maj 2014 09:47

SÆBY: Sæby Skakklub har holdt ordinær generalforsamling den 23. april 2014.

Klubbens regnskab balancerede med et beskedent underskud på 20 kr. Kontingentet er fastsat uændret til 1.100 for seniorer, 800 kr. for pensionister og 700 kr. for juniorer.

Formand Jens Riis blev genvalgt som formand for 31. gang, Jens Christiansen og Jesper Pedersen blev genvalgt, mens Per Christensen blev valgt som suppleant. Per Visti Andersen blev genvalgt som revisor og Niels Grøn blev genvalgt som revisorsuppleant.

- Klubturneringen var genstand for en større drøftelse. Der var enighed om, at den forløbne sæsons turnering ikke har været optimal, da det ikke var lykkedes at gennemføre de alt for mange runder, der var planlagt. Flere muligheder blev nævnt, og vi var enige om, at der fremover skal være færre runder end hidtil. Formen blev ikke endelig besluttet, da den vil være afhængig af, hvor mange spillere der deltager. Beslutningen bliver truffet i forbindelse med sæsonstarten til efteråret, fortæller formand Jens Riis.

Til den tid bliver det også besluttet, om der skal skaffes plads til andre aktiviteter end den egentlige klubturnering - f.eks. temaaftener.

Uanset formen i klubturneringen ændres betænkningstiden, så den bliver lig med den nye betænkningstid i den nordjyske holdturnering.

Klubben drøftede, hvordan den får nye, unge medlemmer, hvilket det har knebet med i de seneste år.

Sæby Klub vil gerne samarbejde med skolerne om skak under den nye skoleordning.

Syv medlemmer deltog i generalforsamlingen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...