Formand: - Masser af sportslige roser

Løgstør Idrætsforening præsterer over niveau

Henrik Selch

Henrik Selch

LØGSTØR:2012 har været et år præget af gode sportslige resultater i Løgstør Idrætsforening. Det konstaterede formanden for Løgstør Idrætsforening, Henrik Selch, da han lørdag holdt sin sidste beretning som formand for LIF.

Efter to år sagde han farvel til formandsposten.

- Vores fodboldflagskib, Danmarksserieholdet, holder niveau. Der fightes for sagen, og spillere og trænere giver den fuld gas til træning og kamp. Der må da også være kamp om pladserne her i foråret. Mange dygtige spillere fra 2. holdet, der kunne fejre en fortjent oprykning til serie 2, trænger sig på til en plads i førsteholdstruppen. Det bliver igen spændende at følge Danmarksserieholdet, og naturligvis glæder vi os også til at følge det nye serie 2. hold, sagde Henrik Selch.

- På ungdomssiden hentes resultater hjem, der egentligt måske ligger over hvad en klub som Løgstør IF´s størrelse berettiger til. Må jeg, uden at ville glemme nogen bevidst, fremhæve U13 pigerne, der vinder stort set alt hvad de deltager i, samt U17 drengene, hvor såvel 1. som 2. holdet sikrede sig avancement til henholdsvis U17 M og til U17 A.

Disse resultater kan kun skyldes den helt ekstraordinære indsats samtlige ungdomstrænere, ledere, forældre og spillere, sagde formanden.

Landsmesterskaber

2012 har også været præget af store projekter, og ikke mindst Landsmesterskaberne for Old Boys damer og herrer er værd at fremhæve. I september var over 400 spillere - og ikke mindst - festglade fodboldspillere forsamlet i og omkring vores stadionanlæg.

- Den anden store satsning var Løgstør Open Air. Det arrangement kastede - trods endnu en god præstation af gruppen bag arrangementet - ikke de helt store midler af sig. Men, på baggrund af de helt fantastisk gode tilbagemeldinger vi har fået fra et meget tilfredst publikum, har vi i ledelsen, sammen med de nye folk i Open Air gruppen besluttet, at Christiansmindeskoven igen til næste år skal være ramme om det populære musikarrangement.

- Det fortjener det musikglade publikum fra hele regionen, det fortjener Open Air gruppen, og det fortjener Løgstør IF, sagde Henrik Selch, der afslutningsvis mindedes æresmedlemmerne, Mogens Juel og Jens Baltsen, som døde i 2012.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.