Formand stopper

Gitte Hviid Christiansen takker af efter syv år som formand

Gitte Hviid Christiansen stopper efter syv år som formand for ØBI. Foto: Henrik Louis

Gitte Hviid Christiansen stopper efter syv år som formand for ØBI. Foto: Henrik Louis

Ø. BRØNDERSLEV: Ø. Brønderslev Idrætsforening har fået ny formand. Det er Jacob Frejlev. Han afløser Gitte Hviid Christiansen, der har været formand i syv år, og som har været i bestyrelsen i 10 år.

Gitte Hviid Christiansen oplyste i sin sidste beretning, at en nyskabelse er, at afdelingsformændene er med til hovedbestyrelsesmøderne.

- Det giver en god overskuelighed, og har været med til at fremme den daglige kommunikation og forståelse for fælles beslutninger.

- Vi har fået en generel vi-følelse, sagde Gitte Hviid Christiansen. Det har også givet anledning til at tænke nye tanker angående struktur.

- Arrangementerne i ØBI er begyndt at køre på en ny måde. Gitte Hviid Christiansen er tovholder, men de forskellige udvalg – f.eks. til byfest og oktoberfest – er med forskellige besætninger. Det gør, at energien holdes oppe og tidsforbruget til fordel for alle, fordeles på flere hænder.

Gitte Hviid Christiansen oplyste, at renoveringen er holdt i gang.

- Her har husets fælles håndværkerråd i samarbejde med Henrik Hals lavet et stort stykke arbejde. Det sidste store træk af projektet bliver, at de to sidste omklædningsrum skal renoveres, sagde Gitte Hviid Christiansen, der efterlyste folk, der vil give en hånd med.

Inga-Lill Jørgensen fremlagde et regnskab med et underskud på 64.000 kr.

- Det skyldes især, at vi har bidraget med ca. 500.000 kr. til det 8 mio. kr. store projekt, som Samlingshuset har været, oplyste han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden