Formanden ikke svigtet en kamp i 18 år

Søndag fejrede Bedsted KFUM Preben Dahlgaards 25 år som formand

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Preben Dahlgaard med æresbevisningen over at have været formand for klubben i 25 år. Foto: Peter Mørk

BEDSTED:25 år som formand, og primus motor i volleyballklubben i Bedsted, som gennem en lang årrække har tilhørt den absolutte elite i Danmark.

Det er den korte version af Preben Dahlgaards meritter for Bedsted KFUM Volleyball, og det blev markeret på festligste vis søndag, da der var ligakampe for damer og divisionskampe for herrer søndag.

Lagkager var stillet frem til fri afbenyttelse og taler af blandt andre formanden for Midt Vest Volley Lone Godballe fra Holstebro.

Preben Dahlgaard er gift med Anne Marie, og de har tre børn, og det er 18-årige Louise, 16-årige Peter og 10-årige Anders.

Anne Marie husker naturligvis alle tre fødsler, men det var noget helt specielt, da Louise kom til verden.

- Det betød, at Preben måtte melde afbud til en kamp, og det har han aldrig gjort siden, siger Anne Marie.

Hun og Preben har gået i samme skole, og de lærte hinanden rigtig godt at kende gennem volleyball.

Hun er gift med en mand, der brænder igennem for sporten, og det sætter sit præg på planlægningen af en ganske almindelig hverdag.

- Skal jeg have fat i Preben eller give ham en besked, så er det gule sedler og mobiltelefin, og hvis det ikke virker, så må jeg lige en tur til hallen, siger Anne Marie, der har kendt betingelser, siden de blev gift for 21 år siden.

- Jeg vidste godt, at han var bidt af volley, da vi blev gift, og jeg ved, han skal have rum til at arbejde med sporten og klubben, for på den måde har jeg en mand, der er i balance med sig selv, siger hun.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.