Formstærke AaB byder Brøndby op til bronzebrag

Kent Nielsen og Rasmus Würtz glæder sig til opgør på Vestegnen

Rasmus Würtz håber, at de gode resultater fortsætter mod Brøndby i næste uges kamp. Foto:

Rasmus Würtz håber, at de gode resultater fortsætter mod Brøndby i næste uges kamp. Foto:

AALBORG:AaB har efter en svær periode pludselig fundet nogle af sidste år offensive dyder frem. Først slog nordjyderne Sønderjyske 3-0 i Haderslev, og fredag bankede holdet så Hobro med 5-0 hjemme på Nordjyske Arena.

Dermed holder nordjyderne fast i håbet om bronzemedaljer. Med sejren over Hobro er man igen kun tre point efter Randers FC og Brøndby, der dog har en kamp i baghånden.

Der er derfor lagt op til en vital kamp for AaB i bronzekampen i næste spillerunde, når de bolsjestribede gæster Brøndby Stadion søndag aften.

Træner Kent Nielsen erkender opgørets betydning for AaB’s sæson.

- Vi havde sagt, at de to kampe mod Hobro og Brøndby kom til at definere vores sæson. Mod Hobro fik vi det første gode resultat, og nu skal vi have det næste mod Brøndby.

- Vi er tidligere taget til Brøndby og har gjort det svært for dem. Det tror vi også, vi kan gøre i næste weekend, siger AaB-træneren.

Også AaB’s anfører, Rasmus Würtz, ser frem imod det vigtige opgør på Brøndby Stadion.

- Det bliver en rigtig svær kamp, men en fed kamp. Vi glæder os til den, og det bliver en kæmpe udfordring. Brøndby er et hold, der gerne vil spille fodbold, og det ligger ofte godt til os.

- Det er sådan nogle kampe, vi helst skal vinde, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at ende i toppen. Vi drømmer alle om at komme ind i en stime, hvor vi får en masse sejre i træk, siger Rasmus Würtz.

AaB, Hobro og FC Nordsjælland har alle 38 point, mens Brøndby og Randers har 41 point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.