Fornem pris til Tonny fra Restaurant Snerlen

Restauratøren hædret med Cordon Bleu’s initiativpris 2012

Fra vestre mod højre ceremonimester Jens-Peter Skov, Sallingsund, vicekomtur Jack Tarby, Skagen, Tonny Kristensen (prismodtageren) og komtur Karl-Otto Schmidt, Aalborg.

Fra vestre mod højre ceremonimester Jens-Peter Skov, Sallingsund, vicekomtur Jack Tarby, Skagen, Tonny Kristensen (prismodtageren) og komtur Karl-Otto Schmidt, Aalborg.

FREDERIKSHAVN:Køkkenchef Tonny Kristensen, restaurant Snerlen, har modtaget Cordon Bleu’s Initiativpris 2012.Det skete ved den gastronomiske og humanitære orden Cordon Bleu du Saint Esprit forårsarrangement på Skallerup Klit.Prisen er blevet uddelt siden 1995, og gives hvert år til personligheder indenfor gastronomi, håndværk, videnskab, kunst og kultur.

Restaurant Snerlen

I den danske spiseguide 2011 blev Tonny Kristensen, som er indehaver af restaurant Snerleni Strandby, og nu også indehaver af restaurant Snerlen i Kattegat Siloen i Frederikshavn, hædret for sin evne til at anvende årstiderne og naturen som inspirationskilde, hvilket medførte tildeling af den første stjerne i den danske spiseguide. Hans køkken kendetegnes gennem personlige kreationer, perfektion såvel som de højeste krav til kvalitet.

Nytårsmenuer på samlebånd

Snerlen er blandt andet kendt for sine eminente retter med fisk og skaldyr og for sine efterhånden meget efterspurgte nytårsmenuer, der sidste år blev leveret og hentet af over 2000 tilfredse kunder fra Skagen i nord til Støvring i syd. Foruden velsmag, følger der en grundig vejledning med. At logistikken er optimal, skyldes ikke mindst de gode trofaste medarbejdere og hjælpere, som har stor andel i succesen i Strandby og som allerede nu også gør sig gældende i Frederikshavn. Komtur Karl-Otto Schmidt fremhævede på præsidiets vegne helt i gastronomiens ånd, at ”opskriften” på succes i netop denne verden er et godt bagland, evnen til at finde og fastholde gode medarbejdere, samt aldrig at tage opnået succes for givet, hvilket kendetegner Tonny Kristensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.