Fornøjet Frank om målfarlige Nunez: Fremragende

José Ariel Nunez scorede to mål mod FCM, men Brøndby-træner Thomas Frank forventer sig mere af angriberen.

9. maj 2014 01:07

Efter en stille start for Brøndby i forårssæsonen er José Ariel Nunez ved at ramme topformen mod afslutningen af sæsonen.

Torsdag aften scorede offensivspilleren fra Paraguay to mål i 3-1-hjemmesejren over FC Midtjylland, og Nunez er dermed oppe på fire mål i de seneste tre kampe.

Brøndby-træner Thomas Frank betegner Nunez som "fremragende" mod FCM.

- Han har taget skridt i den rigtige retning hele tiden. Han scorede to mål og havde yderligere to store chancer.

- Han er bare konstant farlig, og så arbejder han bare stinkende hårdt. Læg mærke til nogle af de returløb, han laver i kampene. Når man ser det, bliver man glad som træner, siger Thomas Frank.

I alt er det blevet til fem scoringer for Nunez, der kom til Brøndby i vinterpausen. Ifølge Thomas Frank har Nunez slet ikke har ramt sit topniveau endnu.

- Jeg mener helt seriøst, at der er mere i vente. Han har målinstinktet og kvaliteten. Det ser spændende ud, lyder det fra Thomas Frank.

Mens Nunez sørgede for målene til 1-0 og 2-0 i sejren over FCM, så scorede angrebsmakker Simon Makienok Brøndbys sidste mål. Makienok stod for oplæggene til Nunez' to mål.

- I et stykke tid har der været tegninger til et godt samarbejde mellem de to. Samspillet og kombinationerne mellem de to bliver bedre og bedre hele tiden, så det ser også spændende ud, siger Thomas Frank.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...