Natur

Forpagterpar stopper

Jonna og Frank Jensen, forpagtere af den statsejede Svinkløv Camping i Svinkløv Plantage, har opsagt deres aftale med Naturstyrelsen et år før den femårige kontrakt udløber.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Vi har været glade for de 14 år med campingpladsen, og det har ikke noget med pladsen og dens økonomi at gøre, at vi stopper nu, forklarer Jonna og Frank Jensen. Det handler om at få hverdagen til at hænge sammen med to husholdninger og teenagebørn.

Det sker af praktiske og personlige årsager og har ikke noget at gøre med pladsens økonomi eller samarbejdet med Naturstyrelsen, pointerer Jonna Jensen. - Vi har været rigtig glade for de 14 sæsoner, vi har haft på pladsen, men det er svært at få til at hænge sammen tidsmæssigt med med teenagebørn, to husholdninger og Franks fuldtidsarbejde. Og da vi ikke vil flytte fra vores hus i Vodskov, stopper vi nu, mens det stadig kan ske med et smil, forklarer hun. - Det er selvfølgelig vemodigt at gå her og rydde op efter sæsonen, for det er en utrolig dejlig plads, og man møder mange søde og glade mennesker, tilføjer hun. Lange arbejdsdage - Man kan høre havet hele tiden, og lige nu myldrer det med brombær og hyldebær. Jeg kommer til at savne det, erkender Jonna Jensen. - Men vi er nødt til at se på, hvordan dagene hænger sammen, og da jeg står for pladsen i det daglige, bliver det til mange lange arbejdsdage. Der er jo også noget at se til, når man kommer hjem, som hun siger. Skovfoged Per Hyttel, Naturstyrelsen Thy, oplyser at forpagtningen snarest vil blive udbudt igen for en ny femårig periode med virkning fra 1. januar 2012. Svinkløv Camping er en trestjernet naturplads med 320 pladser, heraf 50 beliggende højt på skrænten tæt ved havet og resten fordelt mellem skovens træer. Den er uindhegnet, så campisterne kan opleve at få besøg af skovens dyr i de stille timer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst